^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Спортен клуб MUSHING BULGARIA

Спорт с кучета !!! Каникрос, байкджоринг, скиджоринг и кучешки впрягове !

>

Регистрирай се

За да имате достъп до цялата база данни трябва да сте пълноправен член на СК "Мъшинг България"

Състезание Mushing Bulgaria Cup 09.11.2019 г.

Състезание каникрос и байкджоринг Spring Race 16.04.2016 г.

Мъшинг България Къп 2015

Оборудването на мъшърите за впряговете трябва да е по определени правила. Например, шейните , триколките и четириколките трябва да бъдат оборудвани с чанта за куче с достатъчна големина минимално 600 кв.см., да има вентилационни отвори и е състояние в което да може безопасно да се превозва куче, което е твърде уморено или пострадало, за да завърши състезанието. Намордници, нашийници тип-душачи с ход по-голям от 4 см. и друго оборудване, което може да бъде опасно за кучетата по време на състезание са забранени.


Водачите не могат да заменят едно куче от впряга по време на състезанието с ново куче. Това правило гарантира, че с всяко куче от екипа сте се отнасяте добре през цялото състезание.

По време на състезанието състезател може да изрази исканията да изпревари друг състезател с викове "писта". Състезателя който се изпреварва не може да се противопостави на това искане. В последните 500 метра състезателите не са задължени да направят изпреварването лесно, но състезателят не може да попречи на преминаването на друг състезател  и неговият впряг.

   Награди

Първите трима състезатели във всяка категория получават награди от спонсорите на състезанието.
 
  Списък на резултатите

Организаторът трябва да показват списъците с резултатите от категориите не по-късно 30 минути след края на състезанието.

 Номерация на състезателите

Организаторите предоставят на състезателите номера. Състезателните номера да бъдат здраво закрепени към предната част на шейната или три/четириколката.

 

Само регистрирани потребители и членове на Спортен Клуб Мъшинг България имат достъп до:      Впрягове категории
 2013-2022сички права запазени. Всяко копиране или интерпретиране на информация от този сайт, която е въпрос на договорки и е собственост  на МАНМАТ БГ ЕООД е забранено.
Copyright 2013 © 2024 / All Rights Reserved /www.mushing-bg.com/ Hristina Yankova. Информацията за мъшинг спортовете и категориите са собственост на МАНМАТ БГ ЕООД